Uw entree

Een goede eerste indruk is onuitwisbaar. Uw entree is uw visitekaartje, de proefdruk van uw manier van zakendoen, waar het feitelijk om gaat. Is uw terrein goed toegankelijk, verzorgd, verlicht, functioneel en klantvriendelijk?

Entree

De Koning Hoveniers kan de (her)inrichting van uw bedrijfsentree verzorgen, geheel vernieuwen of renoveren met behoud van geschikte bestaande elementen.

Ontwerp

Weet u wat u wilt uitstralen met uw buitenruimte? Is uw terrein praktisch in het gebruik? In een doelmatig ingerichte bedrijfstuin voelen u, uw klanten en medewerkers zich prettig. Een goed ontworpen tuin is dus een investering die vruchten afwerpt. Besteed daarom het ontwerp uit aan de professional, die ambities vorm geeft in een helder plan. Een professional kan bovendien onverwachte mogelijkheden zichtbaar te maken. De tuin krijgt toegevoegde waarde.

Zorgeloos onderhoud

Wel het comfort, niet de zorgen? Laat uw bedrijfstuin verzorgen volgens een onderhouds- contract! Volgens afspraak verzorgt De Koning Hoveniers periodiek uw terreinen, waardoor u altijd verzekerd bent van een representatieve buitenruimte, prettig verzorgd voor u en voor uw klanten.

info@dekoninghoveniers.nl