Tuinontwerp

Niemand weet beter dan u wat u wilt met uw tuin, wat u mooi vindt, hoe u de tuin wilt gebruiken. Een tuin volgens de laatste trends? Engelse cottage garden of een praktisch ontwerp? Een bloemenzee of onderhoudsarm groen? In een tuin die is afgestemd op uw wensen, voelt u zich prettig. Maar hoe combineert u al uw verschillende wensen tot een harmonieus geheel?

Een goed ontworpen tuin is een verlengstuk van uw binnenruimte. Een goede investering dus, waarbij een solide basis u tal van mogelijkheden biedt. Daarom is het slim om het ontwerpen uit te besteden aan de professional, die vorm geeft aan uw gedachten in een helder ontwerp. Na een inventariserend gesprek ontvangt u een professioneel tuinplan, desgewenst uitvoerbaar in fasen, zodat u de werkzaamheden en kosten spreidt.

De Koning Hoveniers kan uw tuindroom helder en duidelijk in beeld brengen, met 3D aanzichten en desgewenst met een 3D film, zo kunt u al door uw tuin ‘wandelen’ voor deze is ingericht. Ook het belichtingsplan kan De Koning Hoveniers voor u maken, waarbij u door middel van 3D aanzichten of een film vooraf inzicht heeft in het effect van de verlichting. Het beplantingsplan komt uiteraard ook terug in de 3D film.

Ook voor een kleurrijke, insectvriendelijke en vooral varierende tuin bent u bij De Koning Hoveniers aan het goede adres.

Bekijk meer video’s van tuinontwerpen op ons YouTube-kanaal.